Over ons

De Urban Walk Veenendaal is een initiatief van KWF afdeling Veenendaal en Stichting Invitee Veenendaal. Op 24 en 25 juni 2022 organiseren wij tijdens de Veense Urban Week de eerste Urban Walk Veenendaal, een 12 uur durend fundraising wandelevenement om (meer) aandacht te vragen voor de ziekte kanker. 

KWF Kankerbestrijding

Kanker raakt meer mensen dan ooit tevoren. Daarom wil KWF er meer dan ooit tevoren zijn voor mensen Of je nu kanker wilt voorkomen, net de diagnose hebt gehad, midden in de behandeling zit, of je afvraagt hoe het verder gaat. Samen maken we het verschil voor al die Nederlanders die nu met kanker leven. 

www.kwf.nl

KWF afdeling Veenendaal

Stichting Invitee

 

Kanker kan je leven totaal op z'n kop zetten. Dan is het prettig als je ergens terecht kunt met je vragen, angsten en verdriet. Bij mensen die veelal uit eigen ervaring weten wat de impact van kanker is op je eigen leven en dat van direct betrokkenen.
Invitee biedt een ongedwongen ontmoetingsplek in Veenendaal waar je kunt praten of zwijgen, huilen of lachen. Waar je ontspannen, actief of creatief bezig kunt zijn. En waar je meer over kanker te weten kunt komen. Of er juist even helemaal niet mee bezig kunt zijn.

www.stichtinginvitee.nl

Deel deze pagina via: