Urban Walk Veenendaal

Wat was het mooi!

Wij zijn nog even aan het nagenieten, want wat was het mooi. De eerste Urban Walk Veenendaal heeft op 24/25 juni plaatsgevonden. Wij kijken terug op een geslaagd evenement met een mooie opbrengst voor KWF en Stichting Invitee. Op de cheque die op zaterdag 25 juni in alle vroegte werd gepresenteerd kon een bedrag van € 21.212,- worden geschreven. 

 

Graag tot een volgende editie!

Team organisatie Urban Walk Veenendaal

Video - Urban Walk Veenendaal 2022

Programma Urban Walk 24 - 25 juni

Terwijl er van elk team een (of meer) deelnemers aan het wandelen zijn over het parcours kunnen toeschouwers en deelnemers die even niet lopen terecht op het Kees Stipplein. O.a. staat de horeca daar voor je klaar met een speciaal hapje en drankje. Muntjes hiervoor kun je kopen bij de de munten kassa.  

Vanaf 17:00 uur Inleveren gepersonaliseerde lampions, led lampje bij kassa op te halen
Vanaf 17:30 uur Horecaplein geopend
19:00 uur      Officiële opening door Burgemeester Gert-Jan Kats, teams gaan van start
19:15 uur - 22:15 uur Veens talent op het podium op het Kees Stipplein
22:15 uur - 22:30 uur Kaarsen worden uitgedeeld voor Kaarsenceremonie
22:30 uur - 23:00 uur   Kaarsenceremonie – met passende muziek, sprekers en optreden Joke Buis
0:00 uur Nachtelijke uren in passende stilte
   
7:00 uur   Finish - alle teams komen over de eindstreep. Aansluitend ontbijt in Downtown
8:00 uur – 10:00 uur   Gepersonaliseerde lampions kunnen eventueel opgehaald worden

                                

Menu kaart Urban Walk Veenendaal
Dineren = doneren!

 

Hoe werkt het?

Meedoen aan de Urban Walk Veenendaal kan heel eenvoudig! Stel een team van minimaal 4 personen samen en schrijf je/jullie in op via onderstaande button.

Het inschrijfgeld is 25 euro per persoon, daarvoor ontvang je een startbewijs waarmee je deel kunt nemen. 

  • Schrijf je je vóór 23 juni in? Dan ontvang je er (zolang de voorraad strekt) ook nog het T-shirt van Urban Walk Veenendaal gratis bij.
  • Inschrijven kan tot en met 23 juni 2022.
  • Inschrijven op de dag zelf is helaas niet mogelijk. 

Na inschrijving is direct je eigen groepspagina gemaakt die toont op de Teams paginaHier kun je de deelnemers toevoegen aan je team. Daarmee is werven van sponsorgeld nog makkelijker dan je denkt!

Inschrijven Team

Deel je actie en laat je sponsoren

Via je eigen Urban Walk Veenendaal pagina kun je via een button ook nog sponsorgeld inzamelen. Hoe meer mensen je betrekt, hoe sneller je jouw doel bereikt. Gebruik Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram en WhatsApp om jouw actie te delen. Dan verspreidt het nieuws dat jij in actie komt voor kankeronderzoek zich snel! Het zal je verbazen uit welke hoeken je hulp en steun krijgt.

Geef jouw deelname extra betekenis

Laat je sponsoren en geef zo jouw prestatie extra betekenis! Wandel tegen kanker en draag bij aan baanbrekend kankeronderzoek. Met iedere stap die je zet kom jij in actie voor iedereen die geraakt wordt door kanker. De opbrengst gaat naar zowel KWF Veenendaal als stichting Invitee.

Horeca draagt ook steentje bij!

Tijdens het evenement werken we met een muntjessysteem waarvan een deel van de opbrengst ten gunste komt aan het KWF en Stichting Invitee. De muntjes kunnen worden besteed bij de deelnemende horeca onderneming en zijn tijdens het evenement te koop.

Sponsor een lampion

Om mensen te steunen die met kanker te maken hebben, wordt het parcours van de Urban Walk verlicht met een aaneenschakeling van lampionnen. Zo wordt een lint van licht gevormd waarbij elk lichtje symbool staat voor een dierbare. Doneer ook een lampion en steun zo de teams en het goede doel. Wanneer je één of meerdere lampionnen doneert via de button hieronder zorgen onze vrijwilligers dat deze netjes voor je worden opgehangen en dat het led-lampje in de loop van de avond wordt ingeschakeld.

Klik hier om lampionnen te sponsoren voor 5 per stuk