Hoe kun je deelnemen?

Meedoen aan de Urban Walk Veenendaal kan heel eenvoudig! Stel een team van minimaal 4 personen samen en schrijf je/jullie in op de inschrijfpagina. 

Het inschrijfgeld is 25 euro per persoon, daarvoor ontvang je een startbewijs waarmee je deel kunt nemen. 

  • Schrijf je je vóór 20 juni in? Dan ontvang je er (zolang de voorraad strekt) ook nog het T-shirt van Urban Walk Veenendaal gratis bij.
  • Na 20 juni is het inschrijfgeld 30 euro en kost een T-shirt 10 euro.
  • Inschrijven kan tot en met 23 juni 2022.
  • Inschrijven op de dag zelf is helaas niet mogelijk. 

Na inschrijving is direct je eigen groepspagina gemaakt die toont op de Teams paginaHier kun je de deelnemers toevoegen aan je team. Daarmee is werven van sponsorgeld nog makkelijker dan je denkt!

Deel je actie en laat je sponsoren

Via je eigen Urban Walk Veenendaal pagina kun je via een button ook nog sponsorgeld inzamelen. Hoe meer mensen je betrekt, hoe sneller je jouw doel bereikt. Gebruik Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram en WhatsApp om jouw actie te delen. Dan verspreidt het nieuws dat jij in actie komt voor kankeronderzoek zich snel! Het zal je verbazen uit welke hoeken je hulp en steun krijgt.

Geef jouw deelname extra betekenis

Laat je sponsoren en geef zo jouw prestatie extra betekenis! Wandel tegen kanker en draag bij aan baanbrekend kankeronderzoek. Met iedere stap die je zet kom jij in actie voor iedereen die geraakt wordt door kanker. De opbrengst gaat naar zowel KWF Veenendaal als stichting Invitee.

Horeca draagt ook steentje bij!

Tijdens het evenement werken we met een muntjessysteem waarvan een deel van de opbrengst ten gunste komt aan het KWF en Stichting Invitee. De muntjes kunnen worden besteed bij de deelnemende horeca ondernemingen en zijn tijdens het evenement te koop.

 

Deel deze pagina via: